Wat kan Broedwerk voor jou betekenen?

Samen broeden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons!

  • Fb icon gris

Do what loves.

© 2016 by Broedwerk

 

BROEDDAGEN

Je staat op een keerpunt in je leven. Je wil een duurzame onderneming starten in lijn met je bestemming. Dit pad met anderen delen, geeft je extra motivatie en inspiratie.

BROEDDAGEN

Tijdens de Broeddagen versterk je je netwerk en deel je ervaringen. Je idee krijgt voeding om te groeien. Je ontmoet mensen die net als jij vol enthousiasme hun missie vormgeven. Een Broeddag is een ideale manier om te ontdekken wat Broedwerk voor jou en jouw onderneming kan betekenen.


- verrassende ervaringsopdrachten om je in contact te brengen met je creatieve ondernemersenergie
- verdiepende oefeningen om je tot meer helderheid te brengen over jouw missie als antwoord op actuele maatschappelijke noden
- lichaamsgerichte oefeningen om je het verlangen te laten ervaren achter individuele en collectieve pijn
- handvaten en feedback die jou helpen om je ondernemersidee scherp te stellen
- alle ruimte om inspiratie, kennis en contacten te delen met andere starters
- ontmoetingen met mogelijke co-creatie partners
- toegang tot een netwerk van gelijkgestemde pioniers
- verbinding en erkenning waardoor je je versterkt kan voelen in de moed om te gaan voor jouw vernieuwend ondernemersidee


"Broedwerk creëert een sfeer van vertrouwen en openheid op een fantastisch inspirerende plaats.
Weer zuurstof en voeding gekregen om verder aan de slag te gaan met alle inzichten en tips." Hans en Lies S.

"Broedwerk is terug aansluiten bij je eigen 'Bron', (persoonlijke) waarden, wie je bent, identiteit, … en vandaar uit terug tot Leven komen. Gezond én gelukkig, omdat je eigen innerlijk kompas hebt scherp gesteld. En met Broedwerk ben je niet alleen. Je sluit bij een beweging. Dat is transitie. Soms radicaal, omdat je nu écht wel keuzes maakt." Eric B.

"Na de broeddag had ik zoveel inzichten en bevestiging gekregen over mijn idee dat ik sinds die dag er volledig ben voor gegaan." Simon B. 

"De waarde van de broeddag zit ook in het netwerken: inspiratie putten uit verhalen van anderen, elkaar verder helpen met nuttige contacten. Sommigen zal ik zeker nog terug zien." An V.

"Daags nadien is het me gelukt van, zomaar vanuit de losse pols, mijn project in 10 concrete punten zeer helder verwoorden. Dat vind ik juist de kracht van een broeddag: de input van andere deelnemers is zoals de broedlamp in een kippenhok." Karel S.

 

 

BROEDnetwerk

Als pionier in de Nieuwe Economie ben je niet alleen.
Je maakt deel uit van een groep, die aanvoelt als je familie.

BROEDNETWERK

Het Broednetwerk verbindt mensen die zich inzetten om een gelukkige samenleving te co-creëren waarin zij hun bestemming leven.
Hoe meer mensen dit doen, hoe meer levende inspiratie er ontstaat voor anderen om hetzelfde te doen.
In het Broednetwerk warmen we ons aan elkaars vuur, het is het nest waarin jij thuis kan komen, om daarna weer uit te vliegen in de wereld.

Broedwerkers ontmoeten elkaar op de Broedavonden of online in de facebookgroep Broednetwerk.

 

BROEDsessie

We gaan naar de essentie van jouw idee en geven het wat nodig is om te vliegen en te landen.

BROEDSESSIE
INDIVIDUELE BROEDSESSIE 

Tijdens een broedsessie krijgt jouw ei alle aandacht. Een broedsessie is een brainstorm en een coaching in één. We gaan naar de essentie van jouw idee, dagen je uit en geven je idee voeding. Soms ben je zo intens bezig met je idee dat je niet meer ziet wat er nodig is om de volgende stap te kunnen zetten. Dan heb je iemand nodig die met een frisse blik naar jouw idee kijkt. Iemand die met gedeeld enthousiasme mee op zoek gaat naar die elementen die jouw idee naar een hoger niveau tillen.
 
Broedsessie: 75 euro incl. BTW (90 min)

 

BROEDSESSIE MET STAKEHOLDERS

Je idee is helder maar je hebt nog samenwerkingspartners nodig om je idee te doen slagen. Samen met jou gaan we op zoek naar de stakeholders van je ondernemersidee. We nodigen de stakeholders die jou inspireren uit voor 2 uur lang broedplezier. Jouw partners leren jou en jouw idee beter kennen. We verkennen mogelijkheden voor samenwerking en manieren waarop jullie elkaar kunnen versterken. Je gaat naar huis met concrete tips om je onderneming te realiseren en potentiële samenwerkingspartners.
 
Broedsessie met stakeholders: Prijs op maat

BROEDSESSIE LOGO & WEBSITE

Je creëert de identiteit van je onderneming met je eigen logo en website. Samen met onze graficus ontwerp je het logo dat uitstraalt waar jouw onderneming voor staat en ontwikkel je een starterswebsite. Dit is een professionele website, precies zoals jij het wenst. Door het eenvoudige format kan je later zelf nog aanpassingen doen. Je krijgt ook alle grafisch materiaal mee om je onderneming te lanceren op de sociale media.

 

Broedsessie logo en website: Prijs op maat